1984 yılında Bulgaristan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çorlu’da tamamladı. 2002 yılında Edirne Güzel Sanatlar Lisesinden, 2006 yılında Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalından birincilik derecesi ile mezun oldu. Bu süreçte Prof. Ayhan TURAN, Doç. Zuhra MANSUROVA, Yrd. Doç. Teyfik ASLANOV ile keman eğitimi alanında Klasik Batı müziği çalıştı.

2009 yılında Prof. Atilla SAĞLAM danışmanlığında Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Bilim Dalı yüksek lisans programını tamamladı. Bu dönemde, Halil KARADUMAN, Baki KEMANCI, Demir KARABAŞ ve Emrullah ŞENGÜLLER gibi alanında usta sazendeler ile Türk Mûsikîsi meşk etti.

2013 yılında Prof. Dr. Gülçin YAHYA KAÇAR danışmanlığında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimler Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Bilim Dalı Doktora programını tamamladı. Bu aşamada, Prof. Dr. Gülçin YAHYA KAÇAR ile icra analizi ve makamsal icra yöntemleri alanında çalışmalarına devam etti.

2011-2013 yılları arasında Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Anabilim Dalında Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı.

2006-2011 yılları arasında yurtiçinde ve yurtdışında birçok konser faaliyetine, sanat yönetmeni ve başkemancı olarak katıldı. Bununla birlikte Prof. Dr. Gülçin YAHYA KAÇAR’ın sanat yönetmenliğinde yurtiçinde ve yurtdışında festivallere ve konser programlarına katıldı.

03.10.2013 tarihi itibariyle Gazi Üniversitesi, Türk Müziği Devlet Konservatuvarı, Çalgı Eğitimi Bölümü’ne (Keman) öğretim üyesi olarak atandı.