Ses Eğitimi Bölümü

1979 Yılında Samsun’da doğdu. İlkokul’u Niğde’de, ortaokul ve liseyi Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde tamamladı. 1997 yılında kazandığı Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan 2002 yılında mezun oldu. Mezuniyetin hemen ardından 2 yıl süreyle Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğretim elemanı olarak görev yaptı. Aynı süre içerisinde TRT Diyarbakır Korosu’nda akitli ses sanatçısı olarak çalıştı. 2003-2005 yılları arasında Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eski Edebiyat alanında yüksek lisans yaptı. 2007 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk Din Mûsikîsi alanında doktora eğitimine başladı. 2008’de Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı’nda öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı. 2011 ‘de doktorayı tamamladı ve aynı sene yardımcı doçent dr. olarak Gazi Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’ne öğretim üyesi göreviyle atandı.

Akademik Web Sayfası