Çalgı Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi

1975 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. İlk musiki derslerini babası Ahmet HATİPOĞLU'ndan aldı. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümünden mezun oldu. Mezun olduğu yıl Konservatuvarda Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. Ağustos 2011’e kadar bu görevini sürdürdü. 2005 yılında Selçuk Üniversitesinde Yüksek Lisans, 2010 yılında Ankara Üniversitesinde Doktora eğitimini tamamladı.

Yurt dışında birçok konsere Neyzen olarak katılmasının yanında, yurt içinde de çoğu konserde Şef ve Neyzen olarak görev aldı. Kurucularından olduğu "Semada Raks" müzik topluluğunda özgün telif eser çalışmaları yaptı.

2005 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği "Az Kullanılan Makam ve Usullerde Beste Yarışması" nda "Acem-Buselik Nakış Beste" ile birinci gurup ödülüne, 2007 yılında ise "Türk Müziği Formları Beste Yarışmasında", " Sazkâr Muhammes Kâr’ı" ile üçüncü gurup ödülüne layık görüldü.

Eylül 2011’de Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Bölümüne (Ney) Öğretim Üyesi olarak atandı.