1985 yılında Soma’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Soma’da tamamladı. 2003 yılında girdiği Uludağ Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nden 2007 yılında mezun oldu. 2008 yılında, Ankara Armoni Mızıkası Komutanlığı’nda askerlik görevini yerine getirdi. 2008 yılında Trakya Üniversitesi’nde başladığı yüksek lisans eğitimini 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Bilimleri Anabilim Dalı’nda tamamladı. Ocak 2010- Ocak 2012 tarihleri arasında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. 2003’ten bugüne kadar çok sayıda sanatsal etkinlikte klârnet ve bağlama sanatçısı olarak yer aldı. Ocak 2012 itibariyle Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’nda Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.