1987 yılında Elazığ’da doğdu. 5 yaşında Denizli Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği çocuk korosunda koro elemanı ve ritm saz olarak görev aldı. İlk müzik derslerini babası Vet. Hek. Kenan GÜREL’den aldı. 2000-2004 yıllara arasında Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı T.S.M bölümünde Erdinç ÇELİKKOL’dan Türk Müziği nazariyat-solfej-şan dersleri aldı ve aynı yıllarda konservatuar’da verilen keman derslerine başladı.

2005 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim dalını kazandı. 2005 -2009 yılları arasında Batı müziği üzerine keman eğitimi alırken, Türk Müziği Uslübunda keman icrâcılığına devam etti.

2009 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Müzik Eğitimi Bilim Dalı’nda yüksek lisans programına başladı. Burada öğretim üyesi Prof. Dr. Gülçin YAHYA KAÇAR’dan Türk müziğinde uslûb-tavır makamsal eser çözümleme dersleri aldı. 2009 yılında katıldığı “Gülçin YAHYA KAÇAR & Topluluğu” ile Ankara, Bursa, İstanbul ve Güney Kore’de çeşitli konserler verdi.

2011 yılında Prof. Dr. Gülçin YAHYA KAÇAR danışmanlığında “Keman Eğitiminde Kullanılan Süsleme Tekniklerinin Türk Müziği Keman İcrasındaki Uygulama Biçimi ve Buna Yönelik Alıştırmaların Oluşturulması” konulu yüksek lisans tezini bitirerek yüksek lisans programından mezun oldu. Aynı yıl Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Müzik Eğitimi Bilim Dalı’nda doktora programına başladı.

Halen Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi Bölümü’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır.