Ses Eğitimi Bölümü

1970 yılında Kırıkkale’de doğdu.1988 yılında Selçuk Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümüne girdi.1992 yılında Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Öğrenciliği sırasında Prof.Dr. GÜLÇİN YAHYA KAÇAR’dan ud ve Türk mûsikîsi eğitimi aldı. Daha sonra çalışmalarını Türk mûsikîsi ses eğitimi ve icrâcılığı üzerinde yoğunlaştırdı.1992yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli okullarda müzik öğretmenliği yaptı.1999–2011 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi’nde müzik okutmanı olarak görev yaptı. Yurtiçi ve yurt dışında çeşitli konserlere ses icrâcısı olarak katıldı.2011 yılında Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümüne Öğretim Görevlisi olarak atandı. Halen bu bölümde görev yapmakta ve Prof.Dr. GÜLÇİN YAHYA KAÇAR ile Türk musikisi çalışmalarına devam etmektedir.